Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Levenswijze

Bachremedies

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van bloeiende planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals angst, gebrek aan zelfvertrouwen, stress, piekeren, schuldgevoel, woede, jaloezie, verdriet,.....


Wanneer deze stoornissen lang aanhouden putten ze de vitaliteit uit. Zij zijn dan oorzaak van het feit dat je je niet lekker meer in je vel voelt. Onder zulke omstandigheden verliest het lichaam zijn natuurlijke weerstand tegen ziekten.


Bachbloesems hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar hun positieve pool, zoals van faalangst naar zelfzekerheid, van ongeduld naar kalmte en rust of van een minderwaardigheidsgevoel naar zelfvertrouwen.


Bachbloesems zijn 100% natuurlijk, veilig, onschadelijk en zonder bijwerkingen. Ze kunnen zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt.


Ook bij dieren heb ik reeds resultaten geboekt.


Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met medicatie, homeopathie of andere behandelingsvormen.

Dr. Edward Bach (1886-1936)


De naam komt van Dr. Edward Bach (1886-1936) die deze alternatieve geneeswijze opstelde.

Na zijn studie in de klassieke geneeskunde specialiseerde hij zich in de bacteriologie, immunologie en chirurgie. Omdat de klassieke geneeskunde zich enkel bezig hield met de symptomen, de ziekte, en niet met de mens in zijn geheel ging hij op zoek naar andere geneeswijzen. Homeopathie gaf hierop reeds een antwoord.

Toch ging hij verder met het bestuderen van de plantenwereld. Zo definieerde hij 38 archetypische disharmonische houdingen of emoties waarvoor hij één voor één de verschillende bloemenremedies vond: de 38 Bach Bloemen Remedies.

Sonja Van Der Avoort

Consulente

Voeding Gezondheid en Levenswijze

Voetreflexologe, Pedicure

Bachremedies

[email protected]

GSM: +32 472 667015

Stalinsstraat 53 - 2100 Deurne